INFLUENCERMARKETING VOOR MIJN ONDERNEMING

Voor mijn cosmeticabedrijf had ik een nieuw gezicht nodig om mijn product te verkopen, toen dacht ik meteen aan een influencer! Influencermarketing is iets in de onlinemarketingwereld wat tegenwoordig niet meer weg te denken is. Op alle fronten van online marketing is wel een influencer te vinden. Influencers hebben vaak al een groot bereik voordat hun besluiten mee te doen aan een online marketingcampagne. Daarom hebben hun al zoveel volgers, zoals een youtuber bijvoorbeeld.

Een collega van mij heeft ervaring met influencers en zij adviseerde mij om het een keer uit te proberen, toen ben ik uitgekomen bij het online marketing bedrijf Online Infinity. Zij hebben veel connecties met influencers en kon ik dus kennis maken met influencers die wel bij mijn bedrijf kunnen passen. Wel vind ik het belangrijk dat die influencer mijn producten wel interessant vindt. Daarom vond ik het erg fijn dat Online Infinity mij de mogelijkheid bood om zoveel influencers te spreken. Door die gesprekjes had ik al snel een keuze gemaakt over wie het best bij mijn bedrijf paste, gelukkig was de influencer zelf ook harstikke enthousiast en heb ik dus veel prettige samenwerkingen met haar gehad! Dit was zeker niet de laatste keer dat ik een influencer inschakel. Zij heeft mij enorm erg geholpen, en het was nog gezellig ook! 

online-infinity.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *